Novosti

12/09/2024

Za Pulsku noć u subotu privremeno ograničenje prometa za sva vozila

Besplatno parkiranje 14. rujna

Zbog održavanja tradicionalne gradske manifestacije Pulske noći u subotu, 14. rujna od 16:00 sati do ponoći za promet će biti zatvoren dio Laginjine ulice i Giardina i to od raskrižja Laginjine sa Smareglinom ulicom, odnosno Anticovom ulicom do raskrižja Giardina sa Zagrebačkom ulicom. 

Pulska noć održat će se na Forumu, Portarati i Tržnici, a glazbeni program započet će u 20:00 sati, dok će za djecu na Giardinima biti dostupni besplatni napuhanci od 18:00 sati. Uz glazbeni program na Tržnici za koji su zaduženi Band Fiesta te Franko Krajcar i Indivia Band, sve posjetitelje očekuje i bogata gastro ponuda po prigodnoj cijeni koja je nastala u suradnji s Vladom Orlićem i Budimirom Žižovićem Žižom. Na Portarati publiku će zabavljati The Primotajo Blues Band i Alen Vitasović, dok će za dobru atmosferu na Forumu biti zadužen Pula Jazz Quartet i Manouche de mar.

Grad Pula povodom održavanja „Pulske noći – Notte Polese” omogućio je besplatno parkiranje tijekom cijelog dana na svim parkirališnim lokacijama i u svim parkirališnim zonama, osim u zonama Holders only. Također, pogodnosti za građane osigurao je i Pulapromet te će javni prijevoz biti besplatan za vrijeme trajanja Pulske noći, odnosno od 18,00 do ponoći.