Novosti

13/09/2024

U ponedjeljak 16. rujna počinju upisi u predškolu

Grad Pula i ove godine započinje s upisima djece u predškolu i to već u ponedjeljak 16. rujna.Program tzv. male škole obvezni je program odgojno-obrazovnoga rada s djecom u godini dana prije polaska u osnovnu školu te je on besplatan za roditelje.

Provodi se u razdoblju od 1. listopada do 31. svibnja, a ukupno traje 250 sati godišnje za djecu koja nisu polaznici redovitoga programa dječjega vrtića, u skladu s organizacijom rada odgojno-obrazovne ustanove.

U razdoblju od 16. do 20. rujna roditelji mogu izvršiti prijavu u obavezni program predškole koji će se provoditi u dječjem vrtiću Pula – Područni odjel Zvjezdice, (Koparska 31a), na hrvatskom jeziku i u DV-SI Rin Tin Tin Pula-Pola, (Glavinićev uspon 4A), na talijanskom jeziku.

Poziv za upise objavljen je na oglasnim mjestima i web stranicama dječjih vrtića kao i na web stranici Grada Pule. Zajedno s pripadajućim zahtjevom dostupan je OVDJE.

Zahtjev za upis u obavezni program predškole i pripadajuću dokumentaciju moguće je ispuniti i predati u upisnom roku svakim radnim danom od 9 do 12 sati u dječjem vrtiću Pula, Područni odjel Centar, (Rižanske skupštine 4), ili putem e-maila: pedagog@dvpula.hr  te u DV-SI Rin Tin Tin Pula-Pola, (Glavinićev uspon 4A), ili putem e-maila: pedagogista@rintintin.hr.

Dokumenti potrebni za upis su ispunjen Zahtjev za upis te original ili preslika Izvatka iz matice rođenih za dijete ili rodnog lista, neovisno o datumu izdavanja.

Nakon završetka roka za prijavu roditelji će biti pozvani od strane dječjeg vrtića.