Novosti

18/09/2024

Sutra u Areni besplatne borbe gladijatora, pokazne vježbe policije i koncert grupe Vatra

Povodom Dana policije, 19. rujna u 19 sati, u pulskoj Areni održat će se završna svečanost povodom natjecanja "Štit Domovine Pula 2024" te će građanima i turistima ulaz u Arenu biti besplatan.  

U sklopu bogatog sportsko-kulturnog programa, građani će moći pogledati borbu gladijatora i atraktivne vježbe elitinih specijalaca. Bit će tu i zanimljive radionice za najmlađe, a oni stariji moći će razgledati naoružanje i opremu koje koristi policija, ali i postave drugih hitnih službi (vatrogasaca, hitne medicinske pomoći, HGSS-a, Crvenog križa i civilne zaštite).

U očekivanju najsnažnijeg gladijatora modernog doba i policijskih službenika i vojnika koji trče pod punom opremom s Kamenjaka, publika će moći uživati u glazbenim nastupima Policijske klape Sveti Mihovil, tenora Mate Grgata te popularne grupe Vatra.  

„Dođite i uživajte u bogatom programu, a za sigurnost ćemo nastaviti brinuti mi. Jer mi smo tu za vas!", poručuju iz Ministarstva unutarnjih poslova i pozivaju građane Pule da sutra dođu u Arenu i uživaju u bogatom programu.