38. sjednica Gradskog vijeća Grada Pula – Pola zakazana je za ponedjeljak, 28. listopada 2024. godine, s početkom u 14,00 sati 

Novosti

09/10/2024

Brojne kreativne radionice i sportske aktivnosti u subotu na Verudi u sklopu programa Dođi u kvart

Zadnje organizirano kvartovsko druženje ove godine održat će se u subotu, 12. listopada na Trgu kralja Tomislava. Ovoga puta uz Decathlonove rekvizite i brojnu sportsku opremu, koja je na raspolaganju od 10 do 15 sati, na Verudu stižu i party napuhanci Zemlje zabave.

U 10:00 sati Pula Inline vodit će otvoreni sat rolanja, a Barbara Kešmer vodit će otvoreni sat yoge. Tada će i Zelena Istra otvoriti svoj sajam razmjene „TiDam – TiDaš” koji funkcionira po principu doniranja i preuzimanja predmeta, bez direktne razmjene. Žuti kišobran održat će kreativnu radionicu za djecu, a AB original breakdance radionicu.

U 11:00 sati Martiniuss stiže sa svojom divovskom pticom Veleticom, Birikina izvodi predstavu „Prehlađeni kišobran”, Renata Jelenić održat će likovnu radionicu, a ženski rukometni klub „Arena” imat će prezentaciju sporta. Gradska knjižnica i čitaonica Pula u 11:30 održat će radionicu „Mali ljudi, veliki snovi: obiteljske pričaonice” koja predstavlja život tvorca Gospodara Prstenova – J.R.R. Tolkiena. Kroz jednostavan tekst i ilustracije djeci će se na pristupačan način prikazati njegovo odrastanje, ljubav prema jezicima i proces stvaranja priča. U 12:00 sati Belfast Food počinje s glazbenim nastupom.

U 13:00 sati i posljednje kvartovske subote Udruga Art studio održat će radionicu kombinirane tehnike na platnu.

Cjelodnevnu gastro podršku pružat će Frosty Bike i Fi'tino.