38. sjednica Gradskog vijeća Grada Pula – Pola zakazana je za ponedjeljak, 28. listopada 2024. godine, s početkom u 14,00 sati 

Novosti

09/10/2024

Večeras izložba radova s fotoradionice "Svijet u bojama“

Večeras u 19:30 u prostoru Zajednice tehničke kulture (Glavinićev uspon 1) bit će otvorena izložba polaznika besplatne fotoradionice "Svijet u bojama“ koju je organizirao Savjet mladih Grada Pule u suradnji sa Svijetom u bojama, dok je izvedba povjerena Foto Hrvatskoj.

Radionica je bila namijenjena odraslima, mladima i djeci starijoj od 10 godina koji su prošli sve faze izrade fotografije u prostoru i na terenu (teorijski i praktičan dio). Radili su svatko sa svojom opremom (fotoaparatom), ali je bio dozvoljen i mobitel. Na raspolaganju su imali i nekoliko fotoaparata te su radili i s profesionalnom opremom. Ukupno su kroz dvije grupe radionicu pohađala 44 polaznika čiji se radovi večeras izlažu, a polaznicima će biti uručene diplome.

Svojim dolaskom događaj će uveličati gradonačelnik Filip Zoričić i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, mlade i sport Ivana Sokolov.