38. sjednica Gradskog vijeća Grada Pula – Pola zakazana je za ponedjeljak, 28. listopada 2024. godine, s početkom u 14,00 sati 

Novosti

10/10/2024

Gradonačelnik Filip Zoričić i pročelnica za društvene djelatnosti, mlade i sport Ivana Sokolov sudjelovali na završnici fotoradionice u Puli

U srijedu, 9. listopada u prostoru Zajednice tehničke kulture u Puli održana je završna izložba fotografija polaznika besplatne fotoradionice koja se održavala u dva termina od 27. rujna do 9. listopada 2024. godine. Radionicu je organizirao Savjet mladih Grada Pule u suradnji s Foto Hrvatskom i udrugom Svijet u bojama, a okupila je 44 polaznika različitih uzrasta, koji su imali priliku učiti od voditeljice Sanje Grgić Ćurić.

Izložbu su svojom prisutnošću uveličali gradonačelnik Filip Zoričić i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, mlade i sport Ivana Sokolov koji su pohvalili kvalitetu i kreativnost radova, naglasivši važnost ovakvih inicijativa za razvoj kulturnog i umjetničkog života grada.

Program fotoradionice započeo je teorijskim dijelom, a nastavio praktičnim radom na otvorenom, gdje su polaznici razvijali svoje fotografske vještine, isprobavali rad s različitom opremom i pripremali radove za završnu izložbu. Ovaj edukativni projekt, namijenjen svim ljubiteljima fotografije starijima od 10 godina, završio je svečanom dodjelom diploma i otvorenjem izložbe radova.

Polaznicima su uručene diplome kao priznanje za sudjelovanje, a voditeljica Sanja Grgić Ćurić svima je uputila personalizirane poruke ohrabrenja, što je dodatno doprinijelo toploj i prijateljskoj atmosferi završnog događaja.

Izložba radova polaznika može se razgledati do 18. listopada uz prethodnu najavu na broj telefona: 099 229 4202 (Anton Pletikos).

Ovaj projekt još je jednom dokazao da Pula njeguje kreativne i umjetnički usmjerene inicijative te nastavlja stvarati prilike za obrazovanje i kulturno povezivanje građana.