Novosti

17/10/2024

Prepremijera monokomedije 'Il papà / Ja, Tata' Giulija Settima 23. listopada u Puli

Talijanska drama HNK Ivana pl. Zajca Rijeka predstavila je svoj ovogodišnji premijerni naslov „Il papà“ / „Ja, Tata“ prema tekstu Bjarnija Haukura Þórssona.

Rujansku pretpremijeru imali su prilike pogledati gledateljice i gledatelji u Galižani, premijera je zakazana za kraj studenoga u Zajcu, a pulska pretpremijerna izvedba zakazana je za 23. listopada 2024. u 20 sati u INK.

Redatelj riječkoga uprizorenja ove poznate monokomediji o suvremenome očinstvu je Marco Di Stefano. „Predstava je to koja vas nasmijava, koja vas tjera na razmišljanje i koja bar jedanput govori o roditeljstvu iz kuta pomalo ludog, ali ipak dobroga oca“, kazao je redatelj.

U ulozi oca je glumac i ravnatelj Talijanske drame Giulio Settimo koji na duhovit način dijeli s publikom uzbudljivo iskustvo od očinske trudnoće i pelena, pa sve do pitanja odnosa sa ženom i društvom te dotiče u samo srce svojim putem do očinstva.

Drugu pretpremijernu izvedbu monokomedije „Il papà“ / „Ja, Tata“ možete pogledati u Istarskom narodnom kazalištu Gradskom kazalištu Pula 23. listopada 2024. u 20 sati.

Ulaznice su dostupne na  www.ink.hr.