38. sjednica Gradskog vijeća Grada Pula – Pola zakazana je za ponedjeljak, 28. listopada 2024. godine, s početkom u 14,00 sati 

Novosti

23/10/2024

Otvoren natječaj za Volontersku nagradu „Danijela Ustić“

Volonterski centar Istra objavio je natječaj za Volontersku nagradu „Danijela Ustić“ te poziva sve organizatore volontiranja i odgojno obrazovne ustanove da se prijave na natječaj i da prijavljuju svoje volontere i volonterke.

Naime, Volonterski centar Istra po prvi put, povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera/ki, uz financijsku podršku Istarske županije i Grada Pule, raspisuje natječaj za dodjelu Volonterske nagrade „Danijela Ustić“ kojom će se nagraditi najbolji volonteri/ke i najbolje volonterske prakse u Istri.

Ova nagrada prepoznaje izniman doprinos volonterki i volontera u razvoju zajednice, poticanju solidarnosti te jačanju društvenih veza kroz umrežavanje i zajednički rad na općem dobru.

 Nagrada se dodjeljuje u tri kategorije:

  1. Volonter/ka godine – priznanje pojedincima/kama za izniman nesebičan angažman i inicijativu.
  2. Organizator volontiranja godine – nagrada za organizacije koje provode kvalitetne volonterske programe u korist zajednice.
  3. Školski volonterski program godine – priznanje za odgojno-obrazovne ustanove koje uspješno uključuju učenike/ce, roditelje i volontere/ke iz zajednice u volonterske aktivnosti unutar i izvan škole.

Natječajna dokumentacija, kao i upute za prijavitelje i nominacijski obrasci dostupni su na mrežnoj stranici Volonterskog centra Istra

Prijave se predaju putem e-mail adrese: volonterska.nagrada@vci.hr, najkasnije do 13. studenog 2024. godine do 16:00 sati.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na broj telefona 097/671 32 14ili putem e-maila: aleksej@vci.hr.

"Svečana dodjela Volonterske nagrade “Danijela Ustić” održat će se početkom prosinca 2024. godine, uoči Međunarodnog dana volontera, a svi nominirani bit će pravovremeno obaviješteni o mjestu i datumu dodjele", poručuju iz Volonterskog centra Istra.