38. sjednica Gradskog vijeća Grada Pula – Pola zakazana je za ponedjeljak, 28. listopada 2024. godine, s početkom u 14,00 sati 

Novosti

28/10/2024

Besplatan javni prijevoz i privremena regulacija prometa u povodu blagdana Svih svetih

U povodu blagdana Svih svetih, Pulapromet će u suradnji s komunalnim društvom Monte Giro omogućiti besplatan prijevoz građanima posebnim autobusnim linijama u četvrtak, 31. listopada, i petak, 1. studenoga 2024. Tim povodom bit će organizirana besplatna autobusna linija broj 56 koja će prometovati na relaciji: Gradsko groblje - Ul. Starih statuta - Ul. Sv. Ivana (Gradska knjižnica) - Giardini - Zagrebačka ul. - Mletačka ul. - Narodni trg (tržnica) - Smareglina ul. - Giardini - Istarska ul. - Flavijevska ul. - Gradsko groblje. Autobusi će voziti od 9:00 do 17:30 sati, s polascima svakih 30 minuta te uz pauzu od 12:00 do 14:30 sati.

Obavještavamo cijenjene posjetitelje i sugrađane da će 31. listopada i 1. studenog biti uvedena privremena regulacija prometa u Vodovodnoj ulici, od Osnovne škole Šijana do izlaza na Vitasovićevu ulicu. Kao i prethodnih godina, Vodovodna ulica postaje jednosmjerna od Gradskog groblja u Puli prema izlazu na Vitasovićevu ulicu, u danima 31. listopada i 1. studenog. Molimo vozače da poštuju privremenu regulaciju prometa radi sigurnosti svih sudionika.

Cvjećarnica Dalia na Gradskom groblju u Puli bit će otvorena sve dane, uključujući blagdan Svih svetih.

Na blagdan Svih svetih 1. studenog i Dušni dan 2. studenog u 15 sati kod središnjeg križa na Gradskom groblju u Puli bit će održane svete mise za pokojne.

Povodom ovogodišnjeg blagdana Svih svetih, na groblju je zasađeno 12 novih čempresa radi očuvanja stoljetnih drvoreda.