Izgradnja produžetka Nazorove ulice

PODIJELI
06 / 05 / 2009
IZGRADNJA PROMETNICE S OBORINSKOM ODVODNJOM I JAVNOM RASVJETOM U ULICI ISTARSKOG RAZVODA
Radovi obuhvaćaju izgradnju prometnice dužine oko 200 metara s javnom rasvjetom jednake dužine i oborinskom odvodnjom dužine oko 620 metara. Radove izvodi pulsko trgovačko društvo Vintijan, vrijednost radova je 2.344.564,82 kuna (bez PDV-a). Rok za dovršetak radova je 60 radnih dana. Do sada je izgrađen sustav oborinske odvodnje (osim priključka na kanal na obilaznici), a u tijeku je izgradnja prometnice, točnije široko iskopavanje. Radovi bi se trebali odvijati, ovisno o vremenskim prilikama, do 6. prosinca 2008.

IZGRADNJA PJEŠAČKE STAZE MARSOVO POLJE
Uređenjem pješačke staze sa zelenim pojasom uz južni rub kolnika Ulice Marsovog polja, koja trenutno nema pločnik, povećat će se sigurnost pješaka, posebice djece koja ovim putem pješače do škole. Ugovorena vrijednost radova je 1.732.224,32 kuna.
Duljina je 730 metara, širina buduće pješačke staze dva metra, a širina zelenog pojasa koji će biti uređen minimalno dva metra.
Izvođač radova je pulska tvrtka Grami, a projektant i nadzornik radova pulska tvrtka Via-ing. Rok za dovršetak radova je 50 radnih dana.