Novosti

04/12/2009

Moja ulica, moja ekipa

 U povodu 21. obljetnice malonogometnog turnira "Moja ulica moja ekipa" Motortech 09 jučer je u Komunalnoj palači gradonačelnik Boris Miletić primio predsjednika Žarka Mihaića te članove Sportskog društva "Hakl" Alena Benazića, Dragana Stokića i Gorana Rojnića, organizatore turnira. Malonogometni turnir započet će u Domu sportova "Mate Parlov" 11. prosinca i odvijat će se tijekom tri prosinačka vikenda sve do finalnog ogleda koji će biti na rasporedu 27. prosinca.

Boris Miletić je istaknuo da je Grad Pula treći put pokrovitelj ovoga drugog po veličini malonogometnog turnira u Hrvatskoj, ali prvog po duhu koji prenosi, te je zahvalio sportskom društvu "Hakl" na entuzijazmu i angažmanu koji redovito rezultira veličanstvenom atmosferom u Domu sportova. Turnir njeguje istinske sportske vrijednosti koje se ujedno nadopunjuju i humanitarnim gestama. Naime, ove godine dio prihoda turnira namijenjen je Udruzi cerebralne paralize Istarske županije što Grad Pulu dodatno čini ponosnim partnerom ove sportske manifestacije.

Žarko Mihaić je iskazao zadovoljstvo što je Grad Pula pokrovitelj turnira. Do sada se prijavilo preko 40 ekipa. Ove godine, treći puta za redom organizirat će se i turnir "Mini ulica" čiji su pokrovitelji Grad Pula i Glas Istre te se, također, očekuje veći broj ekipa. Osim ekipa iz Hrvatske na turniru će igrati i ekipe iz Bosne i Hercegovine te Slovenije.

Alen Benazić je dodao da se ekipe mogu prijaviti svakog dana u Domu sportova "Mate Parlov" te preko interneta. Sljedeći tjedan u kasinu hotela Histria organizirat će se izvlačenje parova. Gledatelji će moći turnir pratiti po cijeni od 10 kuna koja će im omogućiti cjelodnevno gledanje, a dio novca ide Udruzi cerebralne paralize IŽ.