Novosti

03/02/2010

Otvorena 17. gospodarska izložba Histria

U hotelu Histria u Puli otvorena je 17. gospodarska izložba hrane, pića i ugostiteljske opreme Histria u organizaciji Hrvatske gospodarske komore- Županijske komore Pula. Prigodnim riječima gostima su se obratili predsjednica HGK-Županijske komore Pula Jasna Jaklin Majetić, gradonačelnik grada Vodnjana Klaudio Vitasović, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Istarske županije Alen Damijanić dok je gradonačelnik Boris Miletić svečano otvorio izložbu.

Miletić je pozdravio sve prisutne i čestitao na vrhunski organiziranoj manifestaciji, pritom istaknuvši da partnerstvo doprinosi razvoju gospodarstva, te da je gospodarska izložba koja se održava već 17 godina za redom potvrda kvalitete organizatora. Tom je prilikom ujedno čestitao Dan grada Vodnjana.

Gospodarska izložba Histria je tijekom godina razvila prepoznatljivu kvalitetu te postala mjesto okupljanja kvalitetnih proizvođača  iz poljoprivrednog, prehrambenog, turističkog i trgovačkog sektora iz svih hrvatskih županija kao i iz inozemstva.

Koncepcija povezivanja ponude i potražnje prezentirana na izložbi, otvara mogućnost malim, novim tvrtkama za prvo predstavljanje na hrvatskom tržištu te je značajan broj kvalitetnih hrvatskih proizvoda po prvi put predstavljen upravo ovdje.