Novosti

15/02/2010

Sanacija kolnika i pojačanje javne rasvjete

U tijeku su radovi na održavanju komunalne infrastrukture. Riječ je o radovima na pojačanju javne rasvjete na križanju Liburnijske ulice i ulice Bruna Kosa. Pojačanjem je predviđena postava dodatnih šest novih rasvjetnih tijela čime će cijela ulica u potpunosti biti osvjetljenja. Izvođač radova je HEP a vrijednost ukupne investicije je 220 tisuća kuna, od toga 130 tisuća kuna financira MO Gregovica a ostatak sufinancira Grad Pula. Ovisno o vremenskim prilikama, završetak radova se očekuje za 15 dana.

U tijeku su radovi na sanaciji kolnika u izvedbi Cesta d.o.o. na mjestu križanja Rakovčeve ulice sa Vukovarskom ulicom. Pozivaju se svi vozači na oprez, obzirom da se promet odvija usporeno. Za danas je predviđena još jedna sanacija oštećenja koja se nalazi na samoj sredini ceste, stoga se predviđa da će se promet do kraja dana odvijati sporije na navedenom križanju dvaju ulica. Nastavljeni su radovi na sanaciji kolnika u Labinskoj ulici, sanira se kolnik na dijelu Štiglićeve ulice na dijelu križanja s Vrsarskim prilazom.



Za sutra se predviđa sanacija kolnika u Stankovićevoj ulici na križanju sa Zadarskom te se mole da svi sudionici u prometu budu na oprezu.