Novosti

21/04/2010

Objavljen javni natječaj za projektiranje POS stanova u Puli

U sklopu projekta Programa društveno poticane stanogradnje (POS) u gradu Puli dana 30. ožujka 2010. godine Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) iz Zagreba objavila je Javno nadmetanje za usluge izrade projektne dokumentacije za izgradnju dvije višestambene građevine na lokaciji u Puli.




Kao ovlašteni predstavnik Grada Pule i član povjerenstva za provedbu postupka Javne nabave imenovana je Martina Šajina, dipl.ing.građ., pomoćnica pročelnika Upravnog odjela za komunalni sustav i imovinu pri Gradu Puli. Otvaranje ponuda bit će 26. travnja 2010. godine u 13,00 sati u prostorijama APN-a.




Podsjetimo da realizacijom projekta POS-stanova Grad Pula želi svojim sugrađanima omogućiti da pod povoljnijim financijskim uvjetima od onih na tržištu riješe stambeno pitanje. Stanovi iz programa POS-a grade se isključivo za prodaju građanima s prosječnim platežnim mogućnostima koji nemaju riješeno stambeno pitanje. Lokacija predviđena za gradnju stanova je na zemljištu u gradskom vlasništvu, površine 4000 m², u Šijani. Grad Pula osigurat će komunalnu infrastrukturu i priključke.




S poštovanjem,




Grad Pula
Odsjek za informiranje