Novosti

07/05/2010

Završeno natjecanje "Pula-moj grad"

Grad Pula i Društvo informatičara Pula organizirali su četvrto po redu natjecanje učenika osnovnih škola "Pula - moj grad". U Komunalnoj palači, 3. svibnja 2010. godine održana je prezentacija najboljih radova i podjela nagrada, diploma i pohvalnica autorima radova koji su osvojili prva tri mjesta po kategorijama, kao i autorima "top 10" radova po kategorijama. Na natjecanje je stiglo 178 radova iz 9 osnovnih škola Pule i to u četiri kategorije: digitalni crtež, PowerPoint prezentacija, film i animacija.

Ovogodišnjem natjecanju nazočio je  pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Erik Lukšić, a sam program je vodila  učiteljica Svjetlana Prkić, dok su u organizacijskom odboru bile  učiteljice Ana Bačić, Vesna Lorencin, Aleksandra Žufić, Ivana Filipović i Tajana Velikanja.

Za osvojeno prvo mjesto učenici su dobili digitalni fotoaparat, za drugo mjesto slušalice, a za treće mjesto USB memory stickove. Svih "top 10" učenika po kategorijama dobili su diplome ili pohvalnice, te promotivni materijal Turističke zajednice grada Pule koje im je uručio Erik Lukšić.

U kategoriji Digitalni crtež  nagrade su osvojili: 1. Jana Perica, 2. Dora Radić, 3. Nastasja Miletić.

U kategoriji Prezentacije nagrade su osvojili: 1. Lucia Berc, 2. Erik Jelčić, 3. Iva Krešić.

U kategoriji Animacije nagrade su osvojili: 1. Ivor Perković, 2. Nikola Lukić, 3. Daniel Marinković.

U kategoriji Film nagrade su osvojili: 1. Patrik Lazić, 2. Ivan Žufić, 3. Luka Batel.