Novosti

13/05/2010

Rin Tin Tin-ovi dani igre, spretnosti, kreativnosti, umijeća i odrastanja

U Circolu, u periodu od 7. do 11. lipnja 2010. godine obilježit će se kraj pedagoške godine kroz niz aktivnosti koje uključuju sadržaje za djecu, roditelje i sve zainteresirane građane. Najavljene aktivnosti ujedno će pružiti uvid u rad odgojiteljica, stručnih suradnika, ali i studenata jer je vrtić Rin Tin Tin metodički centar Sveučilišta Jurja Dobrile odsjeka za Predškolski odgoj na talijanskom jeziku. Djeca su glavni akteri svih ovih događanja,a  sve je zamišljeno tako da se djeci približe spoznajni elementi bitni za njihov rast i razvoj. U nastavku slijedi program događanja:

7. lipnja u 18 sati: Otvaranje izložbe djece polaznika likovne radionice Rin Tin Tin uz prigodan scenski nastup djece polaznika Jezične radionice te sklop igara koje će prezentirati djeca polaznici Sportske grupe Rin Tin Tin-Speedy Gonzales.

8., 9., i 10. lipnja od 9.30 do 11.30 sati: Edukativne igre uz nazočnost studenata Sveučilišta Juraj Dobrila.

10. lipnja u 18 sati: Tradicionalni susret "Pozdrav Velikima/Addio ai grandi"- sklop scenskih igara, pjesme, igre i plesa djece koja na jesen kreću u osnovnu školu te prigodno druženje s djecom i roditeljima.

11. lipnja- prezentacija priručnika za roditelje "Un bravo genitore cercasi/ Traži se dobar roditelj" od strane odgojiteljica i pedagoginje.