Novosti

08/06/2010

Započeli Rin Tin Tinovi dani igre, spretnosti, kreativnosti, umijeća i odrastanja

Jučer su započeli Rin Tin Tinovi dani igre, spretnosti, kreativnosti, umijeća i odrastanja koji će trajati od 7. do 11. lipnja. Djeca i odgajatelji će kroz razne aktivnosti prikazati rad odgojiteljica, stručne suradnice, ali i studenata s obzirom da je vrtić Rin Tin Tin metodički centar Sveučilišta Jurja Dobrile odsjeka za Predškolski odgoj na talijanskom jeziku.

Jučer je s početkom u 18 sati upriličeno otvaranje izložbe djece polaznika likovne radionice Rin Tin Tin uz kratak scenski nastup djece polaznika jezične radionice Rin Tin Tin, te sklop igara koje su prezentirala djeca polaznici sportske grupe  Rin Tin Tin - Speedy Gonzales.

Osmog, devetog i desetog lipnja od 9.30 do 11.30 sati održat će se edukativne igre koje će voditi studentice. Naime, kroz studentsku praksu budućih odgajateljica za djecu, održalo se više metodičkih aktivnosti - talijanski jezik i kultura, osnovni matematički pojmovi, priroda i okolina, umjetničko-likovno izražavanje, sportsko-kineziološke aktivnosti te glazbeno kulturne aktivnosti.