Novosti

15/06/2010

Radovi na gradskim kupalištima

Radovi na gradskim kupalištima su intenzivirani sukladno povoljnim vremenskim uvjetima i početku turističke sezone Početkom tjedna izvršena je košnja na kupalištu Stoja, sanacija betoniranog dijela sunčališta kao i stepenica za ulazak u more. Do kraja tjedna planirani su radovi na sanaciji sanitarnih čvorova te postavljanje tuševa i slavina na oba gradska kupališta. Tijekom današnjeg dana bit će postavljeni i eko sanitarni WC -i i to prema uobičajenom rasporedu -  na kupalištu Valkane 2 (1 za osobe s invaliditetom i 1 standardni), u Gortanovoj uvali - 1 standardni i na kupalištu Valovine 1 standardni.

Osim toga, ovog je ljeta na kupalištu Valkane planirano i čišćenje nekadašnjih igrališta za odbojku na pijesku te postavljanje novih mreža.

Sutra je planirano izvođenje radova na čišćenju Hidrobaze i to na dijelu koji gravitira sportskoj lučici Štinjan i kampu Puntižela, kao i orezivanje stabala te košnja na dijelu Hidrobaze. Po dovršetku radova u Štinjanu nastavlja se košnja obalnog dijela Valovina i Valkana što bi, ukoliko sve bude teklo prema očekivanjima, trebalo biti realizirano do kraja ovog tjedna.