Novosti

15/06/2010

Konstituiranje Savjeta mladih Grada Pule

U utorak, 15. lipnja 2010. godine, u Komunalnoj palači u Puli, konstituiran je novi saziv Savjeta mladih Grada Pule.

Sjednicu je sazvao i otvorio predsjednik Gradskog vijeća Denis Martinčić, koji je pozdravio članove novog saziva, zaželio im uspješan rad i obećao potporu gradskih upravnih tijela i Gradskog vijeća.

Sjednici su također nazočili zamjenica gradonačelnika Grada Pule Vera Radolović, zamjenik predsjednika Gradskog vijeća Ardemio Zimolo te predsjednik Odbora za izbor i imenovanja Savjeta mlajdih Viktor Lazarić, koji su također zaželjeli članovima Savjeta uspješan rad, sve za dobrobit i interese mladih grada Pule.

Savjet broji 9 članova u čiji sastav su, temeljem odluke Gradskog vijeća od 31. svibnja 2010. godine, izabrani: Nikola Zgonjanin, Ivan Lukež, Sandra Blašković, Martina Griparić,  Luka Blagović, Massimo Brajuha, Matija Licul, Elena Grbin i Siniša Studen, a na listi zamjenika članova je Robert Erdeši.

Jednoglasnom odlukom za predsjednika Savjeta mladih Grada Pule imenovan je Ivan Lukež, predložen od strane Foruma mladih SDP-a, a za zamjenicu predsjednika Elena Grbin na prijedlog Savjeta Politehnike Pula-Visoke tehničko-poslovne škole Pula.

Osim o izboru predsjednika i zamjenika predsjednika, raspravljalo se o aktivnostima Savjeta mladih u narednom razdoblju.