Novosti

23/06/2010

Ljetni rad u vrtiću Rin Tin Tin

Nakon povratnih informacija od strane roditelja o potrebi usluga dječjeg vrtića tijekom ljetnih mjeseci, vrtić Rin Tin Tin organizirao je kontinuirani ljetni rad tijekom srpnja i kolovoza u četiri odgojne skupine (dvije jasličke i dvije vrtićke) u centralnoj zgradi vrtića na Glavinićevom usponu 4/A.

Ovogodišnja odluka o nekorištenju kolektivnog godišnjeg odmora u vrtiću u trajanju od tri tjedna, donijeta je kako bi se osiguralo kontinuirano korištenje usluga vrtića onim roditeljima koji nisu u mogućnosti koristiti godišnji odmor.

Za djecu u vrtiću organiziran je ljetni rad u skladu sa smjernicama Programskog usmjerenja, pa će se tako u suradnji s Kinom Valli tijekom kolovoza organizirati projekcije animiranih filmova u jutarnjim satima kao i posjet Aquariumu na Verudeli uz uobičajene vodene aktivnosti i dodatne ljetne igre.

U sklopu tog programa, osim što će djeca naučiti više o ljetu kao godišnjem dobu, planirano je upoznavanje sportova na vodi kao i prijevoznih sredstva na vodi. Dodatna mogućnost je izlet brodom radi upoznavanja pulske luke.U suradnji s roditeljima i sukladno mogućnostima za vrtićku skupinu u planu je odlazak i na more u jutarnjim satima.

Iz svega navedenog očekujemo zanimljivo, sunčano ljeto u Rin Tin Tinu.