Novosti

01/07/2010

Ljetni radovi u Rin Tin Tin-u

Radovi na poboljšanju kvalitete boravka djece u Rin Tin Tin vrtićima planirani su i za ovo ljeto. 

U svim prostorima obavit će se sitni popravci te osvježiti zidovi perivim bojama, a u dvorištu na Glavinićevom Usponu obojit će se ograde i drvena igrala. U područnoj skupini Pinguino na Verudi će se nakon izmjene dotrajalih prozora i vrata koju je Grad Pula financirao u siječnju, obaviti i rekonstrukcija sanitarnih čvorova za djecu i djelatnike, te postaviti nove pločice u garderobi, kupaonici i kuhinji. Također će se urediti i mala čajna - razdjelna  kuhinja u koju će biti smješten novi namještaj te perilica za posuđe. Vrtić Pinguino će tako na jesen zasjati novim sjajem, spreman za prihvat  25 djece od 3 do 6 godina života.

U planu je zamjena velikih staklenih ulaznih vrata u vrtiću Calimero te sanacija dijela ravnog krova na vjetrobranskom ulazu u centralni vrtić na Glavinićevom Usponu. Ukupna vrijednost radova iznosi 120.000,00 kn, a projekt pomažu Grad Pula i Talijanska Unija. 

Ujesen Rin Tin Tinovce očekuje nova, deveta skupina u novom vrtiću na Velom Vrhu, skupina Cip & Ciop. Tom skupinom Rin Tin Tin doseže brojku od dvije stotine upisane djece i idealnu veličinu po Novim Pedagoškim standardima.