Novosti

02/08/2010

Imenovanja pročelnika/ca upravnih tijela Grada Pule

Gradonačelnik Boris Miletić donio je dana 29. srpnja 2010. godine rješenja o imenovanju pročelnika/ca upravnih tijela Grada Pule, slijedom kojih se imenuju:

  • Upravni odjel za komunalni sustav i imovinu - Damir Prhat
  • Upravni odjel za prostorno uređenje - Giordano Škuflić
  • Upravni odjel za financije i opću upravu - Danijel Ferić
  • Upravni odjel za društvene djelatnosti - Erik Lukšić
  • Ured Grada - Bernard Zenzerović
  • Služba za zastupanje Grada - Gordana Lanča
  • Služba za unutarnju reviziju - Mirjana Benčić.


Rješenja o imenovanju dostavljena su kandidatima, te imenovani od 01. kolovoza 2010. započinju s obavljanjem svojih funkcija.

Da podsjetimo, javni natječaj za imenovanje pročelnika/ca svih upravnih tijela Grada Pule objavljen je 21. svibnja 2010.godine u «Narodnim novinama« RH, dnevnom listu «Glas Istre» i na web stranicama Grada Pule. Rok za podnošenje prijava bio je petnaest dana od dana objavljivanja javnog natječaja.

Pravovremene i potpune prijave na javni natječaj za imenovanje pročelnika/ca podnesene su od strane imenovanih kandidata, a uz njih jedino je za mjesto pročelnika Upravnog odjela za prostorno uređenje bila dostavljena druga pravovaljana molba. Uz to, dvije dostavljene prijave, jedna za Upravni odjel za financije i opću upravu, a druga za Upravni odjel za društvene djelatnosti, nisu razmatrane zbog nepotpunih dokaza o ispunjavanju propisanih uvjeta natječaja.

Sukladno postupku propisanom Zakonom o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi, Povjerenstvo za provedbu postupka javnog natječaja za imenovanje pročelnika/ca Grada Pule,provelo je provjeru znanja i sposobnosti, putem pisanog testiranja i intervjua s kandidatima koji su ispunjavali formalne uvjete natječaja, te utvrdilo rang-liste kandidata.