Novosti

23/08/2010

Radovi u tijeku

Ovaj tjedan se dovršavaju montažerski radovi na polaganju podzemnih telekomunikacijskih i elektroenergetskih instalacija u Nazorovoj ulici koje su do sada činile zračnu mrežu ispred OŠ Vidikovac. Sredinom tjedna će se izvesti još jedan prekop i polaganje instalacija i jednog temelja javne rasvjete. Paralelno započinju pripremni radovi za asfaltiranje budući da svi radovi na dionici od Mažuranićeve do OŠ Vidikovac, moraju biti dovršeni do 4. rujna odnosno do početka školske godine.

Danas započinju i pripremni radovi za ličenje Spomenika Puli koji se nalazi na Vidikovcu. Navedeni su radovi predviđeni Planom malih komunalnih akcija Mjesnog odbora Vidikovac. Do sada narančasti spomenik, oličit će se prema želji autora, g. Gualtiera Mocennija, u srebrno sivu nijansu. Radove izvodi Grota d.o.o. Pula.

Koncem tjedna započinju radovi na obnovi ogradnog zida koji se nalazi nasuprot Mornaričkog parka, a prema uzoru na postojeći kameni zid s betonskim ornamentima koji se nalazi na lokaciji. Radovi su predviđeni Planom malih komunalnih akcija Mjesnog odbora Sv. Polikarp - Sisplac. Radove će izvoditi Edo Gradnja.

Tijekom ovog tjedna obnovit će se vertikalna i horizontalna prometna signalizacija u blizini osnovnih škola kako bi našim najmlađim stanovnicima osigurali što sigurniji put prema školi.