Novosti

03/09/2010

Održana tiskovna konferencija o donesenim aktima Gradonačelnika

Gradonačelnik Boris Miletić je uz nazočnost gradskih pročelnika održao konferenciju za medije o aktima donesenim u razdoblju od 27. kolovoza do 02. rujna 2010. godine.

U navedenom je razdoblju doneseno ukupno jedanaest akata.

Donesena je Odluka o sufinanciranju nabave školskih udžbenika u školskoj 2010./2011. godini. Grad Pula sufinancirat će nabavu školskih udžbenika učenicima osnovnih i srednjih škola čiji roditelji, odnosno skrbnici ostvaruju pravo na pomoć za podmirenje troškova stanovanja sukladno gradskoj Odluci o socijalnoj skrbi, a da istovremeno nisu ostvarili pravo na pomoć za nabavu školskih udžbenika iz državnog proračuna. Pomoć koju Grad isplaćuje iznosi 600,00 kn za niže razrede, 1.000,00 kuna za više razrede osnovnih škola i 1.300,00 kuna za učenike srednjih škola.

Donesene su dvije Odluke o davanju u najam stana.

Prvom se Odlukom daje u najam stan osobi koja se nalazi na  prvom mjestu Liste prvenstva za dodjelu stana u najam Grada Pule za jednočlano domaćinstvo (Jakovljević, Radisav; Kavrerski put 4A, prizemlje, površine 32,08 m2).

Drugom Odlukom daje se u najam stan osobi koja se nalazi na 2. mjestu Liste prvenstva za dodjelu stana u najam Grada Pule za jednočlano domaćinstvo (Vlajić, Zoran; Kavrerski put 4A, II kat, površine 31,97 m2).

Navedeni, kao i svi ostali akti gradonačelnika doneseni u razdoblju od 27. kolovoza do 02. rujna 2010. godine dostupni su na službenim internetskim stranicama Grada Pule u poglavlju 'Akti gradonačelnika'.