Novosti

09/09/2010

Održana tiskovna konferencija na temu asfaltiranja parkirališta ispred Osnovne škole "Giuseppina Martinuzzi"

Pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav i imovinu Grada Pule Damir Prhat održao je danas tiskovnu konferenciju na temu asfaltiranja parkirališta ispred Osnovne škole "Giuseppina Martinuzzi" u Puli. 

Prhat je istaknuo kako radove na izgradnji dvorane talijanske škole i asfaltiranja obližnjeg parkirališta u potpunosti vodi i nadzire resorno Ministarstvo. Spomenuo je i ostale radove koje su u Puli operativno vodila Ministarstva iz Zagreba a koji su se također pokazali loše vođenima poput Doma za psihički bolesne odrasle osobe Vila Marija, dvorane osnovne škole Stoja te dogradnje osnovne škole Veruda.

Pročelnik Prhat je potvrdio kako je rasvjetni stup koji je bio nasred ceste koja vodi do parkirališta škole na talijanskom jeziku naknadno uklonjen te je popravljen asfaltni sloj. Naveo je da ni Grad, ni HEP pa niti direktorica škole nisu bili obavješteni o radovima asfaltiranja: "Da je Grad bio upoznat s ovim radovima, nadležni bi reagirali; izvršilo bi se pravovremeno premještanje stupa i područje bi bilo uređeno sukladno namjeni".