Novosti

01/10/2010

Radovi u Nazorovoj ulici

Započinju radovi na pojačanom održavanju - rekonstrukciji Nazorove ulice od Mažuranićeve ulice do ulice Marsovog polja. Radovi uključuju obnovu asfaltnog zastora i zamjenu kompletne dotrajale komunalne infrastrukture (kanalizacija, oborinska odvodnja, vodovodna mreža, telefon, elektroinstalacije, javna rasvjeta, plinska mreža) te hortikulturno uređenje zelene površine kao "kišnih vrtova", odnosno bioretenciju u cilju rasterećenja sustava odvodnje oborinskih voda i kanala Pragrande.

Početak radova na 1. fazi, koja predviđa radove na dionici od raskrižja s Mažuranićevom ulicom do raskrižja s Kranjčevićevom ulicom, predviđen je za utorak, 05. listopada 2010. godine od kada će na snazi biti privremena regulacija prometa te vas molimo da se iste pridržavate.

Sve dodatne informacije dostupne su u Gradu Pula, Upravni odjel za komunalni sustav i imovinu, Odsjek za izgradnju i održavanje, Pododsjek za održavanje komunalne infrastrukture na brojevima telefona 371-889, 371-836, ili se možete obratiti osobno.