Novosti

06/10/2010

Održan prijem za članove Veslačkog kluba "Istra" Pula

Gradonačelnik Boris Miletić primio je u Komunalnoj palači članove Veslačkog kluba "Istra" Pula koji su na 20. hrvatskom veslačkom prvenstvu ostvarili izuzetne rezultate. Prvenstvo se održavalo od 24. do 26. rujna na zagrebačkom Jarunu, a ekipa od 37 veslača i veslačica pod vodstvom trenera Evisa Orbanića osvojila je ukupno 11 medalja i to dvije zlatne, pet srebrnih i četiri brončane. Odnijeli su i naslov ekipnog prvaka države za juniore i juniorke.

Boris Miletić je pohvalio veslače i veslačice za izvanredne rezultate te lijepu promociju grada Pule, te istaknuo kako pružaju pozitivan primjer svojim vršnjacima.

Predsjednik Veslačkog kluba "Istra" Dragan Stanković zahvalio se gradonačelniku na ugodnom prijemu, ali i potpori koju Grad pruža klubu. Izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatima pohvalivši sve veslače za maksimum koji su dali na sportskom natjecanju. Veslačica Anja Svećarovski zahvalila je gradonačelniku na upriličenom prijemu, istaknuvši pritom kako bez marljivog i predanog rada trenera ne bi ostvarili tako sjajne rezultate.