Novosti

06/10/2010

Gradonačelnik Boris Miletić posjetio je dječji odjel i rodilište Opće bolnice Pula

Gradonačelnik Boris Miletić posjetio je dječji odjel i rodilište Opće bolnice Pula povodom obilježavanja Dječjeg tjedna. Društvo Naša djeca je iz proračunskih sredstava grada Pule i Istarske županije namijenjenih ovoj akciji kupilo LCD televizor za Odjel pedijatrije te 4 ormarića za presvlačenje i 10 podloga za previjanje beba za Odjel novorođenčadi, a sve u dogovoru s voditeljima navedenih odjela.

Tom je prigodom gradonačelnik pozdravio mališane i zaželio im što skoriji oporavak i povratak u svoje domove a djeca iz OŠ Vidikovac i  mađioničar Stefano sa svojim čarolijama su kratkim programom uveselili djecu koja se nalaze na Odjelu.

Potom su gradonačelnik Boris Miletić i zamjenica pročelnice Upravnog odjela za socijalnu skrb i zdravstvo Istarske županije Davorka Maras-Tkačuk, obišli rodilje i uručili im ružu i knjigu.

Obilježavanje programa Dječjeg tjedna u organizaciji Društva naša djeca započelo je u ponedjeljak i trajat će sve do nedjelje 10. listopada. Pripremljen je bogat program iz područja dječjeg stvaralaštva koji će biti realiziran u suradnji s dječjim vrtićima, osnovnim školama, dječjim domovima, Općom bolnicom Pula, Gradom Pula i Istarskom županijom.