Novosti

07/10/2010

Započele 3. sportske igre Zajednice udruga matice umirovljenika Istarske županije

Danas su u Domu hrvatskih branitelja uz glazbeni program pjevačkih zborova iz Pule i Rovinja otvorene 3. sportske igre Zajednice udruga matice umirovljenika Istarske  županije. Ceremoniji otvaranja nazočili su i pročelnik Kabineta župana Miodrag Čerina i gradonačelnik Pule Boris Miletić.

Gradonačelnik je tom prigodom pozdravio prisutne, te istaknuo kako mu je iznimno drago što je po treći put na otvorenju sportskih igara i što mu je pripala ta čast da ih i službeno otvori. Naglasio je da grad Pula uvijek želi pomoći i pomaže pri organizaciji igara za umirovljenike. Zaželio im je puno zdravlja, sportskih uspjeha i zabave.

Miodrag Čerina je pozdravio nazočne u ime župana i svoje osobno te čestitao zborovima na uljepšavanju ceremonije otvaranja. Zaželio im je sportsku sreću, puno uspjeha i prije svega dobru zabavu.

Natjecanje će se odvijati u šahu, streljaštvu, boćanju, pikadu i kartanju (briškula i trešete). Dio natjecanja će se održati u Domu oružanih snaga, dok će se boćanje održati u boćarskom Domu "Uljanika" na Verudi, a streljaštvo u samačkom hotelu Uljanika.