Novosti

28/10/2010

Preregulacija prometa u Nazorovoj ulici

Dana 02.11.2010. započinje druga faza rekonstrukcije Nazorove ulice, u predjelu od Kranjčevićeve ulice do Marsovog polja zbog čega će za promet biti zatvoren dio Nazorove ulice od križanja s Mažuranićevom do križanja s Ulicom Marsovog polja. U vrijeme radova tim će dijelom ulice pristup biti omogućen samo stanarima.

Molimo sve sudionike u prometu da obrate pozornost na privremenu prometnu signalizaciju (okomita i vodoravna). Prolazak pješaka preko gradilišta bit će omogućen pokretnim mostovima, dok će na križanjima s cestovnim pravcima biti postavljene čelične ploče.

U nastavku dajemo detaljan opis privremene regulacije prometa u području obuhvata radova:

Kranjčevićeva ulica privremeno postaje dvosmjerna od križanja s Marulićevom do križanja s Nazorovom ulicom. U ulicama Mate Balote i Rovinjskoj privremeno se zabranjuje parkiranje vozila te i one postaju dvosmjerne.

Pristup parkiralištu za stanare Rovinjske ulice riješit će se privremenim uklanjanjem rubnjaka (zidića) koji će po dovršetku radova biti vraćen u prvobitno stanje. Pristup parkiralištu kod Doma braće Ribar  biti će omogućen iz Rovinjske ulice.

Križanje Nazorove ulice i Marsovog polja bit će zatvoreno za sav promet, a komunikacija će biti omogućena samo iz ulice Marsovog polja prema Mutilskoj. Makadamski putovi kojima se pristupa objektima s lijeve strane ulice (prema šumici) bit će dodatno nasuti i poravnati kako bi se omogućilo sigurno privremeno odvijanje prometa.

Privremena regulacija prometa bit će na snazi od 02.11.2010. do 28.02.2011. godine. Zahvaljujemo svim sudionicima u prometu i građanima na razumijevanju i strpljenju.