Novosti

02/12/2010

Predstavljen projekt popularizacije školskog sporta pod nazivom 3N

Gradonačelnik Boris Miletić i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Erik Lukšić u Komunalnoj su palači primili učenike i učenice te njihove profesore koji su na do sada održanim natjecanjima na nivou osnovnih i srednjih škola grada Pule osvojili prva mjesta. Tom prilikom je predstavljen projekt popularizacije školskog sporta pod nazivom 3N - akronim za T(elevizija), R(adio), I(nternet) N(ovine) u sklopu kojeg surađuju tri najveća istarska medija.

Gradonačelnik Boris Miletić je iskazao čast povodom organizacije ovog prijema te je uputio pozdrave učenicima, ravnateljima, profesorima tjelesnog odgoja, sponzorima te medijima. Istaknuo je kako je plan grada Pule popularizirati natjecateljski sport u školama, jer je sport bitan za razvoj osobe, ali i za stjecanje navika koje se pozitivno održavaju u životu. Zahvalio je predstavnicima medija koji su unutar mnoštvo loših vijesti dali zasluženi značaj dobrim vijestima prateći školski sport.

Erik Lukšić je zahvalio svim učenicima koji su omogućili da se natjecanje provede te profesorima koji su nesebično izdvojili vrijeme za izvanškolske aktivnosti. Također je uputio zahvale sponzorima koji su omogućili opremanje sportskih ekipa dresovima kako bi s još više entuzijazma krenuli na daljnja natjecanja. Posebna zahvala upućena je gimnazijalki Ani Milovan koja je popratila sva sportska događanja i prenosila rezultate medijima. 

Na kraju su ekipama koje su osvojile prva mjesta uručene diplome, a najbolji pojedinci dobili su i poklon pakete. Također predstavljena je i web stranica www.skolski-sport-pula.infona kojoj se mogu pročitati vijesti i pogledati rezultati odigranih utakmica.