Novosti

09/12/2010

Održana sjednica Savjeta za mjesnu samoupravu Grada Pule

U cilju upoznavanja mjesnih odbora u Puli s detaljima prijedloga Proračuna Grada Pule za 2011.  godinu, održana je dana 8. prosinca 2010. godine sjednica Savjeta za mjesnu samoupravu, kojega čine predstavnici gradske uprave i predsjednici vijeća mjesnih odbora.

Sjednici su prisustvovali zamjenici gradonačelnika g. Fabrizio Radin i gđa. Vera Radolović. Prijedlog su, svaki iz svojeg djelokruga, prezentirali pročelnik Upravnog odjela za financije i opću upravu Danijel Ferić, pročelnik Upravnog odjela za prostorno uređenje Giordano Škuflić, pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav i imovinu Damir Prhat, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Erik Lukšić i pročelnik Ureda Grada Bernard Zenzerović.

Predsjednici vijeća mjesnih odbora poseban su interes pokazali za planiranu gradnju objekata i uređaja komunalne infrastrukture te za program održavanja komunalne infrastrukture na područjima njihovih mjesnih odbora. Unatoč smanjenju iznosa Proračuna u odnosu na prethodnu kalendarsku godinu, predviđene su aktivnosti koje su preduvjet za rješavanje određenih otvorenih pitanja u uređenju prostora i drugog što su predsjednici vijeća mjesnih odbora pozdravili  te su izrazili nadu da će se određeni broj problema na koje su ukazivali građani uspješno riješiti u predstojećoj godini, sukladno pripremljenim planovima.