Novosti

10/02/2011

Gljivarska Udruga Sunčica predstavit će ove subote svoje kulinarsko umijeće na pulskoj tržnici

U subotu, 12. veljače 2011. godine, na 1. katu pulske tržnice posebnim programom pripremanja hrane pred posjetiteljima, predstavit će se Gljivarska udruga Sunčica. 

Uz predstavnike Poljoprivredne zadruge Vodnjan/Cooperativa agricola Dignano (OPG Fiore) i Udruge/Associazione Agroturist Vodnjan/Dignano koji će nuditi maslinova ulja, med i ostale delicije, vinima VINObile Sergia Bile (Vinistra) kao i Stancije Kumparička iz Cokuni (Krnica) sa sirevima od kozjeg nepasteriziranog mlijeka, koji redovno podržavaju aktivnosti u organizaciji Tržnice d.o.o. iz Pule, ovu subotu nudi se posjetiteljima nešto više. 

Predsjednik Udruge Sunčica, čino Tanković, kuhat će jela od gljiva koja će se nuditi svim posjetiteljima u besplatnoj degustaciji. Na meniju će biti gljivarski lonac, juha od gljiva te dvije vrste namaza od gljiva (sa tunjevinom i sa crnim maslinama). 

Spomenuti proizvodi prodavat će se na 1. katu tržnice od 8 do 13 sati, kuhanje će započeti oko 9 sati, a degustacija se očekuje oko 11,30 sati.