Novosti

28/02/2011

Nazorova ulica puštena u promet

Danas je u 9 sati Nazorova ulica puštena u promet obzirom da su dovršeni svi radovi na kolniku. Slijede još manji zahvati na pješačkim površinama i drugim površinama koje se nalaze u okruženju, a koji bi trebali biti dovršeni do kraja ovog tjedna ukoliko to vremenski uvjeti dozvole. Istovremeno će se otkloniti i nedostaci uočeni pri obilasku gradilišta. 

Nakon 7. ožujka započet će radovi na uređenju retencija odnosno kišnih vrtova, i to sadnjom ukrasnih trava. Istovremeno s navedenim radovima sadit će se dio biljnog materijala na zelenoj površini koja se nalazi ispred Osnovne škole Vidikovac. S nešto višim temperaturama započet će sadnja stablašica i preostalog biljnog materijala, postavit će se klupe uz retencije te košarice za otpatke.

Dovršetak svih radova se zavisno od vremenskih uvjeta očekuje do sredine travnja. 

U rekonstrukciju Nazorove ulice uključena su sva trgovačka društva koja rade na infrastrukturi u tom području. Takav pristup rezultira dugoročnim uštedama novčanih sredstava uz kvalitetno planiranje i cjelovito rješavanje svih infrastrukturnih problema unutar ovog područja. Ovakvom realizacijom radova nema višestrukih prekapanja, a uz dobru koordinaciju u svim fazama građenja, izvedba je kvalitetnija i jeftinija.