Novosti

17/03/2011

Zapažen uspjeh učenika pulske Škole za odgoj i obrazovanje

U organizaciji Športskog društva Specijalnih športova "Luč", a pod pokroviteljstvom Specijalne Olimpijade Hrvatske održano je 16. veljače 2011. godine na Sljemenu, Prvenstvo Hrvatske u alpskom skijanju za osobe s intelektualnim teškoćama Sljeme 2011.

Natjecanju je po prvi put učestvovala Škola za odgoj i obrazovanje, Pula - Školsko športsko društvo "Hobotnica" i sportašica Ana Bašićosvojila je treće mjesto - brončanu medalju u veleslalomu.

Na Platku se pak 24.veljače 2011. godine  održalo Prvenstvo Hrvatske u trčanju na krpljama za osobe s intelektualnim teškoćama.

Na ovom su natjecanju Školu za odgoj i obrazovanje Pula predstavljala dva sportaša i osvojila su odličja. Dino Sloković osvojio je prvo mjesto i zlatnu medalju, a Luka Bagarić drugo mjesto i srebrnu medalju u svojim kategorijama. Natjecalo se 30 sportaša iz cijele Hrvatske. Sportaše su uvježbavale i vodile trenerice Pavlina Miljković i Višnja Popović. Ovime završava sezona zimskih natjecanja i počinje priprema za Državno prvenstvo školskih športskih klubova u svibnju 2011.godine.