Novosti

25/03/2011

Otvoren Peti sajam poslova

Zamjenica gradonačelnika Pule Vera Radolović prisustvovala je danas otvorenju 5. sajma poslova u Domu hrvatskih branitelja.
Hrvatski zavod za zapošljavanje - Područna služba Pula uz pokroviteljstvo i partnerstvo Grada Pule već petu godinu za redom organizira sajam posvećen aktivnoj politici zapošljavanja, osposobljavanju i prekvalifikacijama nezaposlenih ujedno pružajući potporu poslodavcima kako bi u ovim kriznim vremenima zaposlili što više ljudi. 

Ove će se godine na Sajmu predstaviti četrdesetak poslodavaca iz Istre, srednje škole s učenicima četvrtih i završnih razreda, osnovne škole s učenicima osmih razreda, pučka učilišta, Obrtnička i Gospodarska komora, Istarska razvojna agencija i svi oni koji prate tržište radne snage u Istarskoj županiji. 

U ime Hrvatskog zavoda za zapošljavanje - Područne službe Pula, pročelnik Marko Maršić pozdravio je sve prisutne i zahvalio na odazivu u velikom broju. Izlagačima i gostima obratili su se zatim predsjednik Obrtničke komore Istarske županije Mario Paliska i predsjednica Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Pula Jana Jaklin Majetić. 

Zamjenica gradonačelnika Vera Radolović je uz pozdrav istaknula da posebno u ovakvim kriznim vremenima pohvaljuje inicijativu održavanja manifestacije koja je prvenstveno posvećena aktivnoj politici zapošljavanja. Rekla je i da Grad Pula u potpunosti podržava ovakve inicijative, jer nam je svima u cilju smanjiti nezaposlenost, što se samo zajedničkim snagama i znanjem može postići.