Novosti

03/05/2011

Prijem pulske grupe Nola povodom proslave 18 godina postojanja

Gradonačelnik Boris Miletić je u nazočnosti voditeljice filijale Croatia osiguranja u Puli Sonje Pilepić, primio danas supružnike Jelenić, predstavnike pulske grupe Nola u Komunalnoj palači.  

Gradonačelnik je tom prilikom darovao pjevačici grupe Nola, Gabi Jelenić, prigodan buket i čestitao na uspješnom radu i obilježavanju njihove 18. obljetnice djelovanja. Miletić je ujedno naglasio kako mu je jako drago što građani grada Pule ostvaraju značajne rezultate na mnogim područjima i nižu velike uspjehe, pa je ponosan što je među uspješnima i pulska grupa Nola koja sve uveseljava svojim hitovima.

Voditeljica filijale Croatia osiguranja u Puli, Sonja Pilepić zahvalila je isto tako glazbenicima na pjesmama koje vrlo rado sluša. Zahvalila je ujedno i Gradu Puli te gradonačelniku na odličnoj suradnji koju ostvaraju već dugi niz godina. Croatia osiguranje sponzor je besplatnog koncerta grupe Nola koji će se povodom obilježavanja Dana Grada Pule održati ovaj četvrtak, 5. svibnja 2011. godine u Istarskom narodnom kazalištu s početkom u 20.30 sati.

Supružnici Jelenić su zahvalili na prijemu i na podršci Grada i gradonačelnika te Croatia osiguranju na omogućavanju besplatnog koncerta.