Novosti

10/05/2011

Predstavljen Sportski godišnjak Istarske županije

Gradonačelnik Boris Miletić nazočio je u srijedu, 4. svibnja, predstavljanju Sportskog godišnjaka Istarske županije za 2010. godinu u organizaciji Saveza sportova Istarske županije. Promocija je održana u restoranu "Ribarska koliba" u Puli u prisustvu 80 - tak sportskih i društvenih djelatnika.
Ova publikacija sportskih rezultata je svojevrsni dokumentirani trag sportskih dostignuća istarskih sportaša.
Na 228 stranica uz bogatu opremljenost fotografijama u godišnjaku su  sa svim bitnim podacima i provedenim aktivnostima predstavljeni Savez sportova Istarske županije, svi strukovni savezi kao i gradske sportske zajednice te nabrojani svi najznačajniji rezultati istarskih sportaša i ekipa u 2010. godini. Također su kroz razgovore i intervjue predstavljeni ponajbolji istarski sportaši, sportski djelatnici i klubovi.
Godišnjak je tiskan u 400 primjeraka, besplatan je i bit će dostupan svim sportskim savezima i klubovima.
Gradonačelnik Miletić ovom je prigodom izdvojio velike uspjehe pulske sportašice Mikele Ristoski koja će na predstojećoj sjednici Gradskog vijeća i dobiti nagradu za postignute rezultate. Naglasio je gradska ulaganja u izgradnju sportske infrastrukture te spomenuo rekonstrukciju Gradskog stadiona Aldo Drosina - jednu od većih investicija u izgradnji sportskih objekata u Puli.