Novosti

10/06/2011

Gradonačelnik Miletić na Okruglom stolu "Odnosi s javnošću - svakodnevnica budućnosti"

Danas je u Velikoj dvorani HGK - Županijske komore Pula, održan Okrugli stol "Odnosi s javnošću - Svakodnevnica budućnosti".
Tematski okrugli stol organizirala je Hrvatska udruga za odnose s javnošću u suradnji s HGK- Županijskom komorom Pula,  a prethodno je održan i u Dubrovniku, Koprivnici, Splitu, Bjelovaru i Osijeku.
Uzvanike su pozdravili istarski župan Ivan Jakovčić, predsjednica HGK - Županijske komore Pula Jasna Jaklin Majetić i pulski gradonačelnik Boris Miletić. Teme okruglog stola, koji je okupio voditelje odjela za marketing i odnose s javnošću u poslovnom i javnom sektoru, studente te predstavnike medija, bile su važnost strateškog upravljanja komunikacijama u ostvarivanju uspješnih poslovnih rezultata, izazovi odnosa s javnošću u zahtjevnim te u svim područjima djelovanja - kako u privatnom tako i u društvenom sektoru.
Govorilo se i o internoj i eksternoj komunikaciji organizacija, o komunikaciji u kriznim situacijama i on-line komunikacijama, o integriranim marketinškim komunikacijama, o ulozi i agencija i komunikacijskih stručnjaka u tvrtkama.
Gradonačelnik Boris Miletić ustvrdio je kako nastoji uvijek biti dostupan građanima, kao i svim suradnicima te da bez kvalitetno postavljene komunikacije s javnošću ni rezultati ne mogu biti dobri. "Upravo u svrhu dostupnosti, otvorenosti i dobre komunikacije, u svom radu svakodnevno koristim društvene mreže", zaključio je Miletić.
Na okruglog stolu sudjelovali su Ksenija Renko, članica Upravnog odbora HUOJ-a zadužena za koordinaciju podružnica HUOJ-a i direktorica agencije Publicis Consultants I PR; Lidija Capković Martinek, savjetnica za odnose s javnošću glavnog direktora Zračne luke Zagreb; Krešimir Macan, vlasnik agencije za odnose s javnošću Manjgura; Boris Hajoš, predavač na Visokoj školi za odnose s javnošću i studij medija Kairos i savjetnik za odnose s javnošću; Anđelka Toto-Ormuž, voditeljica regionalnog odjela za komunikacije tvrtke Rockwool i Nives Matić iz tvrtke  Riviera Poreč, Valamar hotels&resorts.