Novosti

17/06/2011

Akti Gradonačelnika - produženo radno vrijeme ugostiteljskih objekata za trajanja 58. Festivala igranog filma u Puli

Gradonačelnik Boris Miletić danas, 17. lipnja u nazočnosti gradskih pročelnika održao je tiskovnu konferenciju o aktima donesenim u razdoblju od 10. lipnja do 16. lipnja 2011. godine.
U navedenom je razdoblju doneseno ukupno četrnaest akata.
Donesen je Zaključak o izmjenama i dopunama Zaključka o potvrđivanju Programa ljetnih programa u Amfiteatru. Ovim izmjenama Zaključka, dodjeljuju se novi termini za odvijanje 2 nove manifestacije u Areni ovo ljeto: za mjuzikl Footloose (23.06.) i koncert Seala (5.07.), a zbog otkazivanja organizatora, briše termin za mjuzikl Jalta, Jalta (10.07.).
Zatim je donesena Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o osnivanju Povjerenstva za ljetne programe u Amfiteatru. Na iskustvima korištenja Amfiteatra za kulturne manifestacije, Grad Pula je, u suradnji s Arheološkim muzejom Istre, Povijesnim muzejom Istre i Turističkom zajednicom Pule, poduzeo niz dodatnih aktivnosti za održavanje kulturnih programa i u prostorima ostalih kulturno-povijesnih spomenika Pule. Slijedom toga, mijenja se i naziv već postojećeg Povjerenstva (Povjerenstvo za programe u prostorima kulturno-povijesnih spomenika) i njegov sastav proširuje predstavnikom Povijesnog muzeja Istre (Gracijano Kešac).
Donesen je Zaključak o odobrenju produženja radnog vremena ugostiteljskih objekata za vrijeme održavanja 58. Festivala igranog filma u Puli. Ugostiteljskim objektima na području PUP-a Stari Grad, ugostiteljskom objektu P 14 i Rock caffeu, odobrava se, za vrijeme održavanja 58. filmskog festivala (09.-23.07.), produženo radno vrijeme od 6,00 do 4,00 sati. 

Navedeni, kao i svi ostali akti gradonačelnika doneseni od 10. lipnja do 16. lipnja 2011. godine su na službenim internetskim stranicama Grada Pule u poglavlju 'Akti gradonačelnika'.