Novosti

08/07/2011

Akti Gradonačelnika - Zaštićuju se i zelene površine koje nisu obuhvaćene Godišnjim planom i programom održavanja komunalne infrastrukture

Gradonačelnik Boris Miletić danas, 8. srpnja u nazočnosti gradskih pročelnika održao je tiskovnu konferenciju o aktima donesenim u razdoblju od  1. do 7. srpnja 2011. godine, a u navedenom je razdoblju doneseno ukupno dvanaest akata.
Tako je, između ostalog, donesena Odluka o zaštićenim i zelenim površinama grada Pule koje nisu obuhvaćene Godišnjim planom i programom održavanja komunalne infrastrukture. Budući da je određeni stupanj zaštite definiran samo za javne zelene površine na  održavanju, ovom odlukom se propisuje zaštita ostalog gradskog zelenila. Donesene su i Odluke o stavljanju van snage dijela Odluke o otkazu Ugovora o zakupu poslovnih prostora od 01.06.2011. godine i 18.04.2011. godine čime je Grad prihodovao 216 tisuća kuna. 
Navedeni, kao i svi ostali akti gradonačelnika doneseni u razdoblju od  1. do 7. srpnja 2011. godine dostupni su na službenim internetskim stranicama Grada Pule u poglavlju 'Akti gradonačelnika'.