Novosti

13/07/2011

Obavijest o provedbi mjera preventivne dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije

Akcija sustavne deratizacije grada Pule započela je 18. travnja i trajala je do 21. lipnja 2011. godine. Istovremeno su provedeni larvicidni tretmani problematičnih lokacija, potencijalnih legla komaraca. Također su provedene dvije akcije adulticidnih tretmana u MO Štinjan. Izvoditelj navedenih aktivnosti bio je Zavod za javno zdravstvo Istarske županije.
Grad Pula sukladno Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti i Zakona o javnoj nabavi, u mjesecu svibnju proveo je drugi otvoreni postupak javne nabave usluga obvezatne preventivne dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije. Ugovor o pružanju usluga obvezatne dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije u Gradu Puli u 2011. godini sklopljen je 7. srpnja 2011. godine sa poduzećem ADRIA SERVIS d.o.o. iz Zagreba, nositeljem ponude zajednice ponuditelja (ADRIA SERVIS d.o.o. iz Zagreba i SANI.TRES d.o.o. iz Pule).
U slučaju najezde štetnika (štetnih glodavaca, insekata) stanovnici grada Pule, mogu se obratiti na dežurni broj telefona 091 512 3647 svakim radnim danom od 9-16 sati.