Novosti

14/07/2011

Akti gradonačelnika - Školi za odgoj i obrazovanje nove instalacije, udrugama besplatni gradski prostori

Gradonačelnik Boris Miletić je danas u nazočnosti gradskih pročelnika održao tiskovnu konferenciju o aktima donesenim u razdoblju u razdoblju od  8. do 13. srpnja 2011. godine.
U navedenom razdoblju doneseno je ukupno jedanaest akata.
Između ostalog, donesena je Odluka o početku otvorenog postupka javne nabave za izvođenje elektroinstalacijskih radova na zgradi Škole za odgoj i obrazovanje. Ovim  projektom  rješava se  elektroinstalacija (rasvjeta i snaga), telefonska i računarska instalacija, TV instalacija i gromobranska instalacija na školskoj zgradi.
Donesena je i Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o uporabi poslovnih prostora u objektu Centar gradskih udruga "Rojc" Pula. Gradski poslovni prostori u "Rojcu" daju se na uporabu bez naknade za pet udruga kojima je prostor neophodan za obavljanje njihovih programskih aktivnosti; Udruzi mikrofoni (Kultura, vježbe glazbenika), Udruzi za autizam (Socijalna skrb, zdravstvo), Udruzi Shari-Vari (Kultura, vježbe glazbenika), Makedonskom kulturnom forumu (Nacionalne manjine) i Udruzi specijalne policije BAK (udruga proizašla iz domovinskog rata).
Navedeni, kao i svi ostali akti gradonačelnika doneseni u u razdoblju od  8. do 13. srpnja 2011. godine dostupni su na službenim internetskim stranicama Grada Pule u poglavlju 'Akti gradonačelnika'.