Novosti

15/07/2011

Upis djece u vrtiće za pedagošku godinu 2011/2012.

Povjerenstvo za upis djece u dječje vrtiće na sjednici održanoj dana 12. srpnja 2011. godine razmatralo je pristigle primjedbe na Prijedlog liste reda prvenstva za upis djece u dječje vrtiće u pedagoškoj godini 2011./2012. i na Odluku o odbijanju prijava za upis u toj pedagoškoj godini. Ponovnim uvidom u dostavljenu dokumentaciju Povjerenstvo je donosilo pojedinačne Odluke o prihvaćanju ili odbijanju istih.
Na istoj sjednici Povjerenstvo je uvažavajući prihvaćene prigovore, utvrdilo Listu upisa u dječje vrtiće u pedagoškoj godini 2011/2012. po skupinama prema kojoj je pravo na upis u jaslice ostvarilo 257 djece, a pravo na upis u vrtić 251 dijete. Sva djeca koja su prema Pravilniku za upis djece u dječje vrtiće ostvarila pravo na 10 bodova, upisana su u dječji vrtić.
Slijedom navedenog roditelji upisane djece trebaju nazvati dječji vrtić od 14. srpnja 2011. do 18. srpnja 2011. godine od 8-10 sati kako bi dogovorili termine inicijalnih razgovora.
Prilikom inicijalnog razgovora uz prisutstvo djeteta, potrebno je donijeti slijedeću dokumentaciju:
-presliku zdravstvene iskaznice djeteta,
-presliku cijepnog kartona djeteta i
-ako je obavljen sistematski pregled kod liječnika potvrdu o sistematskom pregledu (ako pregled nije obavljen do inicijalnog razgovora, potvrdu treba donijeti najkasnije prilikom potpisivanja ugovora)
Roditelji djece koja su ranije boravili u nekoj od gore navedenih dječjih vrtića, dužni su dostaviti potvrdu vrtića o podmirenju obveza.