Novosti

28/07/2011

Future Nature Festival 2011.

Danas, 28. srpnja 2011. godine počinje festival Future natureu organizaciji udruge Marsova sobakoja svoje sjedište ima u CGU Rojc. Festival će biti održan na pulskim Monumentima  i traje od 28.do 31.srpnja. 2011.
Ovogodišnji festival je dvanaesti po redu i drugi od pet u nizu tematskih ciklusa posvećenih prirodnim elementima: zemlja, drvo, vjetar, voda i metal. Dakle, ove godine festival stavlja naglasak na drvo.
Na dan otvaranja fetival će dati šansu mlađim DJ-ima da pokažu svoju kvalitetu a u petak, subotu i nedjelju nastupaju zvučna imena londonskog Nano Recordsa: Tristan, Laughing Buddha, Fearsome Engine i predstavnici Wildthings Recordsa: Hoodwink, Reality Grid, E.V.P. i Beardy. Osim navedenih na festivalu će nastupiti cijela vojska domaćih i stranih glazbenih snaga.
Glazbeni dio festivala održati će se na dvije pozornice, a posjetitelji će za vrijeme trajanja festivala moći uživati u besplatnom kampiranju, radionicama, izložbama, dekoracijama i vegetarijanskoj kuhinji što svakako može biti i više nego valjan razlog za posjet Puli. Više informacija o festivalu na http://www.future-nature.info/#lineup