Novosti

25/08/2011

Gradonačelnik o donesenim aktima

Gradonačelnik Pule Boris Miletić je danas, 25. kolovoza, u nazočnosti gradskih pročelnika održao konferenciju za novinare na kojoj je izvjestio o aktima donesenim u razdoblju od 12. do 24. kolovoza ove godine.

U navedenom razdoblju ukupno je doneseno 12 odluka među kojima i zaključak o određivanju najviše dopuštene emisijske razine buke za vrijeme održavanja "Art&Music festivala" 26. i 27. kolovoza u utvrdi "Casoni Vecchi". Donesena su i dva zaključka o utvrđivanju zemljišta nužnog za redovitu uporabu građevine u svrhu donošenja rješenja o utvrđivanju građevne čestice i to za građevinu na lokaciji Bartolomeo dei Vitrei 3 te na lokaciji Kochova br. 6 i 8 u Puli. Odlukom gradonačelnika dana je suglasnost na zaključenje Ugovora o financiranju izgradnje komunalne infrastrukture - SBE Rijeka d.o.o. Škrljevo, a u cilju financiranja izgradnje infrastrukture radi privođenja namjeni neizgrađenog građevinskog zemljišta na području Lučice Delfin. Radi otklanjanja opasnosti za zdravlje ljudi budući da vlasnici ne dozvoljavaju izvođenje radova na spajanju oborinskih voda iz Rizzijeve ulice na kanal "Dolinka-more", kojima bi se saniralo štetno djelovanje oborinskih voda iz Rizzijeve ulice na zemljišta u predjelu Dolinke, odlukom gradonačelnika uspostavlja se privremeno upravljanje nekretninom na rok od 45 dana. U tom periodu se dozvoljava izvođačima radova ulazak u posjed na nekretninama radi polaganja oborinske kanalizacije. Također Klubu liječenih alkoholičara Pula dan je na uporabu prostor u ulici Dubrovačke bratovštine budući je prostor kojim su se do sada služili za svoje aktivnosti, neuvjetan.

Navedeni, kao i svi ostali akti gradonačelnika doneseni od 12. do 24. kolovoza 2011. godine, dostupni su na službenim internetskim stranicama Grada Pule u poglavlju 'Akti gradonačelnika'.