Novosti

02/09/2011

Objavljen poziv za dodjelu termina za ljetne glazbeno-scenske programe u 2012. godini

Temeljem Pravilnika za održavanje ljetnih programa u Amfiteatru,  Upravni odjel za društvene djelatnosti Grada Pule - Odsjek za kulturu, objavio je Poziv za dodjelu termina za održavanje ljetnih glazbeno-scenskih programa za 2012.godinu, kojim seorganizatori ljetnih glazbeno - scenskih programapozivaju da se prijave za dodjelu termina za održavanje programa u Amfiteatru u vremenu od 15. lipnja do 31. kolovoza 2012. godine.
Termine dodjeljuje Povjerenstvo za programe u prostorima kulturno-povijesnih spomenika, sukladno dinamici pristizanja prijava, a potvrđuje ih Gradonačelnik Grada Pule. Pravo podnošenja prijave na Poziv imaju pravne i fizičke osobe koje se bave organizacijom glazbeno-scenskih programa.
Termini za održavanje glazbeno-scenskih programa dodjeljuju se sukladno Pravilniku  za održavanje ljetnih programa u Amfiteatru, a prijave će se zaprimati do popune svih raspoloživih termina. Predlagatelji programa obavezni su ispuniti Prijavnicu za dodjelu termina u Amfiteatrukoju mogu podići u Odsjeku za kulturu Upravnog odjela za društvene djelatnosti ili preuzeti na internetskim stranicama Grada Pule www.pula.hru rubrici Natječaji.
Poziv za dodjelu termina za održavanje ljetnih glazbeno-scenskih programa za 2012. godinu možete pogledati ovdje.