Novosti

02/09/2011

Privremeni režim prometovanja i parkiranja u Gradu Puli u povodu koncerta "Hrvatska i Italija zajedno u Europi"

Zbog potreba državnog protokola i posjete predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića i Republike Italije Giorgia Napolitana Puli, ovime vas obavještavamo o privremenom režimu prometovanja i parkiranja u Gradu Puli na lokacijama u blizini Zajednice Talijana i Arene.
U subotu, 3. rujna 2011. u razdoblju od 06.00 do 20:00 sati u Carrarinoj ulici, s desne strane, bit će zabranjeno parkiranje za sva vozila od kućnog broja 5 (zgrada Hrvatske gospodarske komore) do Giardina (do TAXI stanice). S lijeve strane Carrarine ulice zabrana se parkiranja uvodi od kućnog broja 6 (nekadašnjeg autobusnog kolodvora) do Giardina.
Također, zabrana parkiranja uvodi se i u Istarskoj ulici, odnosno od križanja s ulicom Dubrovačke bratovštine do Trga Nimfej podno Arene. Zabrana se uvodi s lijeve i desne strane ulice u razdoblju od 06:00 do 22:00 sata, odnosno do kraja svečanog programa u Areni.
Zabrana parkiranja u Amfiteatarskoj uliciuvodi se od križanja s ulicom Sv. Ivana te križanja s Kolodvorskom ulicom i to u razdoblju od 06:00 do 22:00 sata, odnosno do kraja svečanog programa u Areni.
U spomenutim ulicama nadzor nad parkirališnim mjestima vršit će djelatnici Prometnog redarstva Grada Pule od ranih jutarnjih sati  i slobodna parkirališna mjesta osiguravati tranzenama.
Ovim putem molimo građane za razumijevanje i zahvaljujemo na strpljenju.