Novosti

09/09/2011

Akti gradonačelnika - Započinje realizacija projekta Dolcevita

Gradonačelnik Boris Miletić danas je u nazočnosti gradskih pročelnika održao tiskovnu konferenciju o aktima donesenim u razdoblju u razdoblju od 25. kolovoza do 08. rujna 2011. godine.
U navedenom razdoblju donesen je ukupno trideset jedan akt.
Donesena je Odluka o sklapanju ugovora o realizaciji projekta za korištenje sredstava spomeničke rente i drugih prihoda Proračuna Grada Pule namijenjenih sufinanciranju zahvata sanacije i obnove pročelja i krova stambeno poslovne zgrade u Puli, Kapitolinski trg 1. U sklopu Projekta uređenja gradskih fasada Dolcevita, nakon provedene cjelokupne propisane procedure, ovom Odlukom se utvrđuje da će se između Grada Pule, suvlasnika stambeno poslovne zgrade Kapitolinski trg 1 i Turističke zajednice grada Pule zaključiti ugovor o korištenju sredstava spomeničke rente i drugih prihoda Proračuna, kao i način sufinanciranja radova i usluga nadzora (ukupno:207.705,76 kn; Grad:133.696,52 kn; suvlasnici:51.044,26 kn; turistička zajednica:22.964,98 kn).
Zatim su donesene dvije odluke o davanju u najam stanova i to Odluka o davanju u najam stana - Kardaš Ema. Ovim aktom daje se u najam stan osobi koja se nalazi na 1. mjestu Liste prvenstva za davanje stanova u najam, za jednočlano domaćinstvo te Odluka o davanju u najam stana - Catela Marija. Ovim aktom daje se u najam stan osobi koja se nalazi na 1. mjestu Liste prvenstva za davanje stanova u najam, za tročlano domaćinstvo.
Između ostalog donesena je i Odluka o početku otvorenog postupka javne nabave u predmetu nabave loživog ulja. Ovim aktom započinje se postupak objedinjene nabave lož ulja za osnovne škole čiji je osnivač Grad Pula i za sva upravna tijela Grada. Zaključit će se okvirni sporazum za razdoblje od 4 godine, a procijenjena vrijednost nabave za ukupno trajanje okvirnog sporazuma iznosi 6.094.000,00 kn za škole i 500.000,00 za upravna tijela.
Navedeni, kao i svi ostali akti gradonačelnika doneseni u u razdoblju od 25. kolovoza do 08. rujna 2011. godine dostupni su na službenim internetskim stranicama Grada Pule u poglavlju 'Akti gradonačelnika'.