Novosti

12/09/2011

17. rujna 2011. u Puli Info dan o energetskoj efikasnosti

Nastavno na provođenje projekta "Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama RH" (SGE), u koji se Grad Pula uključio krajem 2009. godine, Upravni odjel za komunalni sustav i imovinu Grada Pule u suradnji s Programom Ujedinjenih naroda za razvoj organizira Info dan o energetskoj efikasnosti.

Info dan o energetskoj efikasnosti namijenjen je edukaciji i informiranju građana o dostupnim proizvodima i sustavima za povećanje energetske efikasnosti, a uključuje izložbu proizvoda vodećih proizvođača u tom segmentu te njihovih demonstracijskih vozila. Također, građanima će na raspolaganju biti i energetski savjetnici SGE projekta kako bi ih besplatno savjetovali o mjerama energetske efikasnosti koje je moguće primjeniti u domu i uredu, odnosno, u bilo kojem građevinskom objektu sa svrhom smanjenja potrošnje energije, štednje financijskih sredstava za energiju te u konačnici smanjenja emisije CO2 u atmosferu.

EE Info dan bit će održan 17. rujna 2011. godine na trgu Portarata u Puli. Svečano otvaranje predviđeno je za 10.00 sati.